top of page

man. 15. okt.

|

Brussels

Studietur til Bruxelles i efterårsferien

··· FIC Ungdom tilbyder studietur til Bruxelles i uge 42 ··· Er du ung og interesseret i EU? Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere, så har FIC Ungdom arrangeret en studietur til Bruxelles, hvor du møder institutionerne, politikerne og får en forståelse for, hvad der sker "dernede".

Tickets are not on sale
See other events
Studietur til Bruxelles i efterårsferien

Time & Location

15. okt. 2018 09.00 – 17. okt. 2018 18.00

Brussels, Brussels, Belgium

About the event

FIC Ungdom tilbyder studietur til Bruxelles i uge 42!

Er du ung og interesseret i EU? Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere, så har FIC Ungdom arrangeret en studietur til Bruxelles, hvor du møder institutionerne, politikerne og får en forståelse for, hvad der sker "dernede", og hvad der gør for os heroppe. Vi bliver et hold på 25 unge mennesker, der tager afsted og nyder tre spændende dage spækket med program, og du vil komme hjem med en meget større viden om EU, og hvad der rør sig i Europa.

Har du nogen spørgsmål, kan du henvende dig på mail: christine.roj-larsen@fic.dk

Deadline for tilmelding d. 1. oktober!

Hvad er programmet?

I løbet af vores tre dage i Bruxelles får vi lov at komme ind bag murene i EUs institutioner. Vi skal bl.a. mødes med Jeppe Kofod, der er medlem af Europa Parlamentet og leder for de danske socialdemokratiske MEP'ere. Vi skal mødes med Niels Junker Jacobsen, der vil fortælle os om EU, Danmark og Storbritannien, og hvor det ser ud til, at de/vi vil være efter Brexit. Vi skal selvfølgelig også forbi Kommissionen og høre om deres arbejde og meget meget mere...

Hvad er prisen?

Deltagerprisen er på kun 1.275 kr.

For dette får du: - Fly København – Bruxelles t/r - Hotelovernatning 2 nætter i Bruxelles på dobbeltværelse med anden deltager - Morgenmad på hotellet på 2. og 3.dagen - Frokost i Europa-Parlamentet - Frokost i Europa-Kommissionen - Middag den sidste aften - Transport med turistbus fra Bruxelles Lufthavn til Bruxelles og retur - Transport i Bruxelles - Et fuldt organiseret program - Deltagelse af ansvarlige ledere fra FIC og FIC Ungdom - Medlemskab af FIC/ FIC Ungdom - Samvær med andre engagerede unge med interesse for EU.

Dette er ikke dækket af deltagergebyret: • Rejseforsikring • Middag den 1.aften i Bruxelles

Tilmeldingen er først gældende, når deltagergebyret er betalt. Info om dette tilsendes på mail efter at formularen er blevet udfyldt. Deadline for tilmelding d. 1. oktober!

Share this event

Event Info: Events
bottom of page