top of page

lør. 02. mar.

|

København

Ungdommens EU Topmøde 2019

DEMOKRATI I EU Vær med til Ungdommens EU-topmøde 2019! Alle borgere i EU skal til stemmeboksen til Europa-Parlamentsvalget i 2019. Vi varmer op med to dages politisk ungdomstopmøde, så valgåret skydes ordentligt i gang.

Tickets are not on sale
See other events
Ungdommens EU Topmøde 2019
Ungdommens EU Topmøde 2019

Time & Location

02. mar. 2019 09.00 – 04. mar. 2019 03.00

København, Christiansborg, 1218 København K, Denmark

About the event

DEMOKRATI I EU

Vær med til Ungdommens EU-topmøde 2019! Alle borgere i EU skal til stemmeboksen til Europa-Parlamentsvalget i 2019. Vi varmer op med to dages politisk ungdomstopmøde, så valgåret skydes ordentligt i gang.

D. 2.-3. marts 2019 inviterer FIC Ungdom og Europa-Parlamentet i Danmark til Ungdommens EU-topmøde på Christiansborg.

Vær med når 190 unge mennesker mødes til topmøde på Christiansborg for at diskutere EU og politik en hel weekend!

Slip din indre politiker løs, når du skal finde på kreative løsninger på nutidige politiske problemstillinger.

Til topmødet vil alle deltagere for tildelt roller som enten minister eller journalist. Fem ministerråd vil sidde rundt på Christiansborg og diskutere cases, finde løsninger, indgå kompromisser og danne alliancer. - Løsningerne bliver tilsidst samlet i et charter.

Har du en indre journalist i maven, kan du få en kernerolle som journalist til topmødet. Her får du ansvar for at oplyse om, hvad der sker i løbet af topmødet. Det er alt fra BREAKING NEWS til artikler og reportager, der vil blive delt på EU TOP News og andre sites i løbet af weekenden.

Det kan være svært at få 28 (snart 27) lande til at blive enige. Alle har forskellige interesser og regeringer - og så skal man også altid huske at bibeholde befolkningens opbakning derhjemme! Alt dette vil du få et indblik i, når du sidder ved forhandlingsbordet til Ungdommens EU-topmøde - hvem ved, måske du ender som Italiens uddannelsesminister eller Storbritanniens udenrigsminister?

Som altid vil kendte danske politikere holde åbningstaler og sætte topmødet i gang.

TILMELDING Tilmeldingen er gratis, og alle unge mellem 15-30 år kan deltage. Der er forplejning inkluderet begge dage. Transport og evt. overnatning dækkes ikke. Tilmelding foregår via linket: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfxOegRD8a.../viewform...

SPØRG OS Har du spørgsmål til arrangementet, er du altid velkommen til at kontakte os her på Facebook eller skrive til Christine Roj-Larsen, ungdomskonsulent i FIC på: christine.roj-larsen@fic.dk

Pressekontakt: Jacob Lolck, presseattaché ved Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Træffes på jacob.lolck@europarl.europa.eu eller + 45 25 48 87 11.

Vi glæder os til at se jer!

Arrangører: FIC Ungdom Europa-Parlamentet i Danmark

Partnere: Folketinget

Arrangementet er støttet af: Europa-Nævnet

Share this event

Event Info: Events
bottom of page