top of page

Projekter & Aktiviteter

FIC Ungdom arbejder med både enkeltstående aktiviter, længere projekter samt tilbagevendende events. 
Følg vores mange projekter og kampagner her!

Ungdommen Stemmer

Ungdommen Stemmer

Op til kommunal og regionsrådsvalget 2021 har FIC Ungdom gennemført kampagnen "Ungdommen Stemmer”. Formålet har været at få engageret flere unge i kommunal- og regionsrådspolitik, og helt konkret var målet at flere unge afgiver deres stemme til kommunal- og regionsrådsvalget til november 2021. Vi har afholdt en række vælgermøder, paneldebatter og lavet en videokampagne hvor vi har haft fokus på at give plads til unge kandidater, så unge vælgere har nogle at spejle sig i.

Ungdommens EU Topmøde

Ungdommens EU Topmøde

En af FIC Ungdoms store kæpheste er vores politiske rollespil på Christiansborg, som arrangeres i samarbejde med Europa-Parlamentet. Det næste topmøde afholdes d. 5-6. marts 2022. Topmødet er et EU-rollespil for ca. 200 unge i alderen 15-25 år. Ungdommens EU-Topmøde giver unge lov til at slippe deres indre politiker løs samtidig med at lære om EU's institutioner og politikker.
Digital Mobning

Projekter om Digital Mobning

FIC og FIC Ungdom har kastet sig over problematikken digital mobning, gennem to projekter: et europæisk Erasmus+ projekt, #YouthAgaintCyberbullting og et dansk projekt, "Kampen mod Digital Mobning." Kampagnen blev skudt i gang ved Ungdommens Folkemøde i september 2021, hvor vi afholdt en workshop for to klasser om digital mobning.

EU & Dig

Podcasten EU & Dig

FIC Ungdom har sin helt egen podcast. Podcasten handler om store, europæiske problemstillinger. I dialog med eksperter, europaparlamentariker mfl. diskuterer vi Europapolitikken og hvad der rør sig i Europa.

UngS logo (Instagram Post).png

Studieture

FIC Ungdom arrangerer studieture, bl.a. til Bruxelles, hvor man kan møde EU institutionerne, politikerne og får en forståelse for, hvad der sker "dernede", og hvad der gør for os heroppe i Danmark.

Radio Ung

Radio Ung

Radio Ung er en programserie om unge og for unge, med fokus på Europa. Programserien består af fem episoder om uddannelsesvilkår, arbejdsvilkår, ungdomsarbejdsløshed og migration.

Logo m. pop (2).png

Europæiske Møder

De Europæiske Eftermiddage og Ungdomsseminarerne har fokus på Europas udfordringer og mulige løsninger.

Logo m. pop (3).png

Sammen om forskellighed

I forbindelse med kommunalvalget 2017 gennemførtes kampagnen "Det der dig, der bestemmer". Her afholdtes en række debatter med kandidater med en anden etnisk baggrund end dansk.

WOW.png

World of Work (WOW)

WOW er et europæisk ungdomsprojekt, hvor unge aktivt inddrages i at udvikle bedre beskæftigelsesmuligheder og ansættelsesvilkår for unge i Europa.

Logo m. pop (2).png

Inklusion af unge migranter og flygtninge på arbejdsmarkedet i Europa

Med støtte fra Erasmus+ forestår FIC sammen med 3F København og 1 albansk og 2 rumænske organisationer samt SOLIDAR et projekt om inklusion og integration af unge migranter og flygtninge på arbejdsmarkedet i Europa.

Kampagner & projekter: Programs
bottom of page